Відбулась ХХІ сесія районної ради VІІ скликання

08.08.2017

08 серпня відбулась ХХІ сесія районної ради VІІ скликання. Депутати розглянули та прийняли рішення з 21 питання порядку денного.

Спочатку була заслухана інформація районної виборчої комісії «Про заміщення наступним за черговістю кандидатом в депутати районної ради від Богодухівської районної організації Партії «Відродження» та реєстрацію Кириченка М.М. депутатом Богодухівської районної ради».

Депутати заслухали звіт начальника фінансового управління райдержадміністрації про хід виконання районного бюджету за перше півріччя 2017 року та внесли зміни до районного бюджету на 2017 рік.

Також були прийняті рішення з деяких питань комунального майна, внесені зміни і доповнення до районної Програми розвитку освіти «Новий освітній простір Богодухівщини на 2017-2020 роки» та Програми соціально-економічного розвитку Богодухівського району на 2017 рік.

Після детального обговорення було прийняте рішення про припинення діяльності Сіннянської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів шляхом її ліквідації в зв’язку з відсутністю достатньої кількості учнів для її функціонування.

Також депутати прийняли декілька рішень про розгляд звернень громадян щодо надання матеріальної допомоги.

Рішенням сесії звання «Почесний громадянин Богодухівського району» було присвоєне громадянам:

- Лагодюку Анатолію Володимировичу – лікарю-хірургу КУОЗ Богодухівська ЦРЛ, депутату районної ради (посмертно);

- Євтушенку Володимиру Михайловичу – генеральному директору ПСП ім.Шевченка;

- Церковній Наталії Григорівні – директору Комунального закладу Богодухівської районної ради «Районний будинок культури».

З прийнятими рішеннями можна ознайомитись на сайті районної ради.

Коментарі

Куда смотрит наш Панов, в сторону фермера афериста ДОН Дегтярь Александра Ивановича. Нарушения регламента голосования за кандидата в суд присяжных.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.