Звернення голови Богодухівської районної ради з нагоди Дня знань

01.09.2022

Шановні вчителі! Дорогі учні, студенти, батьки!

Щорічно День знань відзначають святковою лінійкою, та війна змінила формат зворушливого свята, і цього року навчальний рік у всіх закладах освіти Харківської області розпочнеться онлайн. Але навіть під час війни діти продовжують вчитися в школах, і святкування Дня знань так само актуальне.

Щиро вітаю вас із початком нового навчального року, який зробить вас розумнішими і освіченішими. Нехай вам будуть підвладні всі шкільні і життєві завдання, а день знань надихне на нові досягнення та відкриття.

Окрема вдячність шановним педагогам за щоденну самовіддану працю, мудрість, терпіння і ваш внесок у розвиток національно свідомої, патріотично налаштованої молоді, за якою стоїть майбутнє нашої держави.

Бажаю усім на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконаний, що ваші здібності та наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті.

Нехай цьогорічний першовересень принесе нашим дітям - широкі обрії знань, педагогам - задоволення від роботи, батькам – віри в щасливу долю їх дітей, всім нам – мирного неба, світлих надій, упевненості в завтрашньому дні і омріяної Перемоги для України!

Зі святом вас!

Голова Богодухівської районної ради
Юрій ЯЦИНА