ЗВЕРНЕННЯ голови Богодухівської районної ради Юрія ЯЦИНИ  з нагоди величних Свят Української Державності!

24.08.2023

Шановні жителі Богодухівського району!

Вітаю Вас з важливими державними святами – З Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

Це важливий день для кожного українця, хто вважає себе патріотом своєї країни, хто стоїть на захисті українських кордонів, хто вболіває за Батьківщину та примножує її здобутки відданою працею.

До цих пір ми не надто задумувалися і цінували такі поняття як незалежність, воля і свобода. Але зараз, коли тисячі українців віддають своє здоров’я та життя за єдину Батьківщину, наш спокій і мир, значення цих слів назавжди змінилися для кожного українця. Тепер ми знаємо і ніколи не забудемо дорогу ціну незалежності!

Дякую нашим мужнім воїнам, які зараз боронять країну на Сході та всім, хто докладає зусиль для побудови вільної незалежної держави. Вічна пам'ять усім, хто загинув за Україну. Переконаний, що завдяки мужності та едності українського народу ми зможемо гідно пройти ці важкі часи і відновити спокій та мир на нашій рідній землі, захистити незалежність та свободу держави і обов’язково переможемо.

Бажаю усім миру та найшвидшої перемоги, міцного здоров’я, щасливої долі, родинного затишку, благополуччя, успіхів та наснаги на довгі і щедрі літа.

Державний Прапор – це символ незалежності, єднання та слави нашої країни. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність та самостійність. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю нашого українського народу. Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжується в наших серцях, коли звучить Державний гімн і майорить Державний прапор.

Наш синьо-жовтий стяг об’єднав під своїм полотнищем захисників рідної землі, патріотів, і закликає взятися до її розбудови, щоб дивлячись, як майорить символ нашої держави, із гордістю за наш волелюбний народ на повні груди вигукнути: «Я - українець!»

Переконаний: настане день, коли над пшеничними полями нашої країни знову буде чисте голубе небо, а українці впевнено крокуватимуть спільно з європейськими державами!

Перемога за нами! Й зовсім скоро скинуті та сплюндровані окупантами синьо-жовті стяги розправлять крила над площами усіх наших міст! І більше ніколи наш синьо-жовтий не буде мішенню для ворожих куль!

Любімо і поважаймо державний прапор, захищаймо його як потужний оберіг України та духовний скарб нації!

Зичу кожній родині здоров’я, щастя, достатку, впевненості у власних силах, подальших успіхів в усіх справах та починаннях заради процвітання України і міста.

З Днем Державного Прапора, Україно!

З Днем Незалежності, Україно!

Слава Україні!  Слава Героям!  ПЕРЕМОЖЕМО РАЗОМ!

Голова Богодухівської районної ради

Юрій ЯЦИНА

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.