Зібрання у Шарівці

21.08.2018

17 серпня, за ініціативи голови Богодухівської районної ради Сергія Панова, в смт. Шарівка відбулась зустріч керівництва Богодухівської районної ради з жителями Шарівської селищної ради з нагальних питань життєдіяльності громади та співпраці щодо їх вирішення.

Разом з представниками районної ради до смт. Шарівки приїхав головний лікар КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Богодухівської районної ради» Віталій Прошутя. У бесіді з місцевими жителями він відповів на ряд питань з приводу забезпечення їх медичною допомогою та пообіцяв вирішити питання регулярного прийому лікарів на території ради.

Іще одним питанням, що турбує зараз населення, є оформлення субсидій на житлово-комунальні послуги. Заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Інна Назаренко надала роз’яснення місцевим мешканцям щодо вирішення соціальних питань. Всі бажаючі змогли задати запитання та отримати змістовну відповідь.

Голова районної ради Сергій Панов декілька годин спілкувався з громадою. Люди зверталися до влади із самих наболілих питань – оренди землі, ремонту доріг, Шарівської ЗОШ, питань зв’язку та інтернету, фінансування селищної ради.

Головний спеціаліст, юрисконсульт районної ради Ірина Ємельяненко надала юридичні консультації громадянам з питань, що їх цікавлять.

Коли керівництво району приходить до громади, це завжди добре. Бо тільки так можна особисто поспілкуватись, дивлячись людям в очі, побачити їх проблеми та відчути їх біль і радість. Саме таке спілкування дозволяє виявити найважливіші проблеми та разом вирішувати їх. Бо попереду в нас іще довгий шлях та багато спільної роботи, і виконувати нам її разом

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.