Заходи з нагоди Дня працівників освіти

28.09.2023

Сьогодні, 28 вересня, на Богодухівщині відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти, яке відзначають щороку в першу неділю жовтня. Участь у заході взяли заступник голови Богодухівської районної ради Руслан Світличний та начальник районної військової адміністрації Анатолій Рисцов.

У своєму виступі Руслан Світличний привітав освітян від імені голови Богодухівської районної ради Юрія Яцини, виконавчого апарату та депутатського корпусу ради і від себе особисто, висловив подяку за відданість справі, за об’єктивність, вимогливість і доброзичливість, за високу професійність, сумлінність і відповідальність, за гуманізм, добро і тепло, які вчителя сіють в душах молоді. Благородна місія вчителя сьогодні як ніколи важлива для суспільства, його сталого розвитку, перспектив майбутнього. Побажав ніколи не старіти душею, сил та наснаги, здоров'я, терпіння, добробуту, вдячних дітей, сонячних днів! Та головне і найактуальніше - мирного неба над головою.

Із вітальним словом виступили також начальник Богодухівської районної військової адміністрації Анатолій Рисцов та начальник відділу освіти та охорони здоров’я Богодухівської РДА Вікторія Лукашова.

Найкращим освітянам району були вручені спільні грамоти Богодухівської районної державної адміністрації та Богодухівської районної ради