ЗАХОДИ З НАГОДИ 27-Ї РІЧНИЦІ ПРИЙНЯТТЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

28.06.2023

Є дати, які укріплюють націю, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їхнього числа, безумовно, належить День Конституції України – свято волі і доброї злагоди всіх громадян на основі головного Закону і справедливості.

Конституція увійшла у суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.

Сьогодні, 28 червня, біля пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку відбулись урочисті заходи з нагоди 27-ї річниці прийняття Конституції України, в яких взяли участь голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА,  начальник Богодухівської районної військової адміністрації Анатолій РИСЦОВ, перший заступник голови райдержадміністрації Зоя КИСЬ, секретар Богодухівської міської ради Рамаз ГАМБАРАШВІЛІ та представники трудових колективів, установ та закладів Богодухівського району.

Присутні поклали квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку та хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять громадянської відваги і самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії рф проти України.

Завершенням урочистостей став виступ народного вокального гурту «Душа».

Сьогодні ми захищаємо на фронті не лише рідну землю, а й основні права та свободи, визначені Конституцією. Працюємо і творимо на благо країни, заради мирного неба та перемоги. Щаслива зірка осяє наше майбутнє після стількох випробувань та страждань!

СЛАВА УКРАЇНІ! УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ!