З ДОПОМОГОЮ – ДО РЯТІВНИКІВ!

30.08.2022

Нещодавно керівництво Богодухівського району завітало до районного підрозділу ДСНС щоб підтримати рятівників Золочівської та Богодухівської громад та передати їм спеціальне захисне спорядження, амуніцію та продукти.

Головою Богодухівської районної ради Юрієм ЯЦИНОЮ, заступником голови Богодухівської районної ради Русланом СВІТЛИЧНИМ, разом з начальником Богодухівської РВА Анатолієм РИСОВИМ, першим заступником голови Богодухівської РВА Зоєю КИСЬ, заступником Андрієм БЕСЕДІНИМ було спільно висловлено слова величезної подяки бійцям за професійність, мужність, їх ризиковану відповідальну роботу у воєнний час. Ця необхідна допомога була сформована у Німеччині і надана за активного сприяння депутата Богодухівської районної ради Цікало Марії Валеріївни у співпраці і з мером міста Вельхайм (Weilheim) Martin Pape, а також волонтерами - організаторами Myroslava Schimke-Klubuk та Alise lintl.

Щиро вдячні всім Вам добродії за небайдужі серця та реальну практичну і дієву підтримку тим, хто в складних умовах війни завжди приходить на допомогу людям, приборкуючи пожежі, розбираючи завали після обстрілів, рятуючи людей.

З початку повномасштабної війни розпочатої росією, українці довели, що ми вміємо мобілізуватись і оперативно діяти навіть у найскладніших ситуаціях.

Висловлюємо слова подяки всім хто у цей надзвичайно тяжкий для України час знайшов своє місце в системі допомоги та продовжує боротись на своєму місці, на своєму фронті.

Керівник районного підрозділу ДСНС Глущенко Роман Анатолійович, дякуючи районному керівництву та депутату райради, меру, волонтерам з Німеччини, завірив всіх, що отримане спорядження буде використане за цільовим призначенням і допоможе у виконанні бойових завдань у військовий час як у Золочівській громаді, так і на території всього району.

Щиро завдячуємо нашим німецьким друзям за руку допомоги у складні часи випробування на міцність української державності, сподіваємось на подальшу співпрацю і взаємодію заради Перемоги.

РАЗОМ МИ СИЛА! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!