Всеукраїнський День бібліотек

30.09.2023

Шановні працівники бібліотек!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Всеукраїнським днем бібліотек.

З давніх часів бібліотеки були храмами книги, збирачами історичної і культурної спадщини, а їх працівники – лікарями людських душ. З книгою пов’язане все наше життя, з книгою ми вчимося, працюємо, відпочиваємо.

Діяльність бібліотек нашого району – багатогранна, а праця бібліотекарів – клопітка, складна і надзвичайно потрібна. Ви є справжніми помічниками на шляху до вершин знань і мудрості. Від вашої праці залежить інтелектуальне майбутнє нашої держави та її успішний розвиток.

Щиро дякую всім працівникам бібліотек за вашу благородну просвітницьку діяльність, за розвиток суспільної культури. Впевнений, що ваш високий професіоналізм і творче ставлення до справи й надалі будуть допомагати людям отримувати корисні знання та розвивати свій духовний і культурний потенціал.

Бажаю вам, шановні бібліотекарі, міцного здоров’я та мирного неба, творчої наснаги та успіхів у вашій благородній просвітницькій справі.  А всім читачам, хто любить і шанує книгу, нових щасливих відкриттів непрочитаних сторінок і творчих успіхів на благо Української держави.

Тримаємось! Єднаємось! Любимо свої бібліотеки й Україну!

Разом до Перемоги!

Голова Богодухівської районної ради

Юрій ЯЦИНА