Вітання з Міжнародним днем молоді

12.08.2023

Шановні представники молодого покоління району!

Прийміть найтепліші вітання з Днем Молоді!

 

День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею.

Це свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики.  

Юність і молодість - це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Цей час дерзань, пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань.

Саме ви, сьогоднішні школярі, студенти, молоді працівники, підприємці,    визначаєте шляхи розвитку нашої країни.

Ми пишаємося молоддю нашої громади, вашими досягненнями в різних напрямках професійної діяльності. Сучасні і освічені, ви – творці сьогодення та майбутнього, ваша енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі, на виробництві, у спорті та мистецтві. Ви – вчителі, лікарі, посадові особи місцевого самоврядування, працівники інших галузей, які щоденною працею будують майбутнє нашої країни.

Сьогодні українська молодь змушена зі зброєю в руках відстоювати теперішнє і майбутнє України. Багато молодих людей захищають Україну на передовій, багато хто служать в силах територіальної оборони або волонтерять, збирають кошти на ЗСУ, допомагають мирному населенню. Вдячний кожному хто в цей нелегкий час  максимально допомагає, роблячи свій внесок у наближення Перемоги.

Ми вдячні за героїзм, відвагу, самовідданість нашим героям,   які ціною власного життя та здоров’я  захищають  рубежі   нашої країни та відстоюють її територіальну цілісність. Всім вам низький уклін і подяка.

Саме молодь завтра візьме на себе відповідальність за наш край, нашу Батьківщину, її подальший розвиток, за долю старшого покоління. Ми покладаємо надію на нашу молодь і маємо зробити все можливе сьогодні, аби створити всі умови для її всебічного розвитку та набуття нових знань.

Бажаю всім представникам молодого покоління світлого майбутнього, мирного неба над головою, міцного здоров’я, успіхів у навчанні і роботі, творчої енергії, благополуччя і процвітання! Тож будьте здорові і щасливі! Прагніть до нових перемог і звершень! Цілеспрямованість і сила духу, оптимізм і життєлюбство допоможуть вам досягти високих результатів в житті. Нехай молодість ніколи не закінчується, а найяскравіші роки життя будуть наповнені мріями, великими досягненнями, успішними днями і неймовірними відчуттями щастя.

Голова Богодухівської районної ради

Юрій ЯЦИНА