Вітання з Днем працівників торгівлі

30.07.2023

Шановні працівники торгівлі! Щиро вітаю Вас із професійним святом!

Наше повсякденне життя, з його турботами і потребами, неможливо уявити без сфери торгівлі. Ви є представниками тієї важливої професії, яка покликана щоденно задовольняти потреби споживачів. Розвиток торговельної мережі, висока якість надання послуг та культура обслуговування населення – це результат вашої непростої роботи. Ця професія вимагає не тільки терпіння, самовіддачі, а й уміння спілкуватися – знаходити індивідуальний підхід до кожного, бути привітним і уважним.

Від майстерності та професіоналізму кожного працівника – від продавця до директора – залежить зручність та комфорт жителів нашого міста.

Зараз, в умовах військового часу кожен з нас намагається бути максимально корисним державі. Представники українського бізнесу  та підприємці роблять свій вагомий внесок активно допомагаючи армії та цивільним у важкі для країни часи. Водночас українські споживачі підтримують економіку країни купуючи товари вітчизняного виробника,  наповнюють коштами держбюджет, тим самим накопичують капітал всередині країни.

У день професійного свята бажаю всім працівникам торгівлі міцного здоров’я, достатку і благополуччя, ділової ініціативи, стабільності та нових професійних досягнень, надійних ділових партнерів і вдячних покупців, достатку,  родинної злагоди, стабільності та впевненості в майбутньому. І пам’ятайте, що повага та доброзичливе ставлення до людей є запорукою вашого авторитету та процвітання.

Миру і Перемоги в Україні!

Голова Богодухівської районної ради

Юрій ЯЦИНА