Вітання з Днем будівельника

13.08.2023

Шановні працівники будівельної галузі!

Від щирого серця вітаю вас з професійним святом – Днем будівельника!

З розвитком нових технологій, робота будівельників стає все більш ефективнішою, проте все одно залишається одним з найбільш трудомістких занять. Високий професіоналізм будівельника – це запорука високої якості вироблених ним робіт. Завдяки Вам зводяться сучасні будинки та школи, дитячі садочки та лікарні, офіси та торгівельні центри, дороги та мости, створюється і оновлюється інфраструктура нашого району, даруючи нам радість споглядання, розкіш домашнього затишку і побутового комфорту.

Щиро дякую вам за наполегливу працю, творчій підхід, відповідальність.

Нині, через значні руйнування російськими військами житла, економічної інфраструктури в країні, державі вкрай потрібні ваші знання та вміння для її відбудови.

Зичу  всім представникам будівельної галузі невичерпної енергії, щастя і міцного здоров’я. Нехай у родинах панує любов і злагода, небо буде чистим і мирним, а земля під ногами твердою. Нехай ваша праця приносить тільки радість, задоволення і достаток, людям – затишок зручних осель, а Україні − процвітання. Хай це свято надихає вас на нові професійні звершення.

Голова Богодухівської районної ради

Юрій ЯЦИНА