Вітання голови Богодухівської районної ради з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана

01.10.2022

Шановні ветерани Богодухівського району та люди похилого віку!

Щороку 01 жовтня відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана. Ця дата – не нагадування про вік, а чудова можливість сказати теплі слова вдячності батькам, ветеранам війни, праці, пенсіонерам за внесок у розвиток Богодухівського району, за багаторічну добросовісну працю, доброту та мудрість.

Від самого початку війни одинокі та маломобільні люди похилого віку, які залишилися без піклування, ветерани війни та праці, а також наші батьки й матері, як ніколи потребують нашої підтримки і уваги. Адже тепло людських сердець, моральна й матеріальна підтримка особливо відчуваються у поважному віці.

Низький уклін Вам до землі та велика подяка, дорогі ветерани, дідусі, бабусі, що зберегли для нащадків найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними свого краю і держави.

Бажаю Вам найголовнішого – здоров’я та мирного неба, сил та наснаги і далі дарувати тепло ваших посмішок, щастя та благополуччя! Нехай всі проблеми та незгоди обходять стороною, а добро, що ви робите, повертається сторицею!

Голова Богодухівської районної ради
Юрій ЯЦИНА