Вітання голови Богодухівської районної ради з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана

01.10.2023

Щороку 01 жовтня відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана. Ця дата – не нагадування про вік, а чудова можливість сказати теплі слова вдячності батькам, ветеранам війни, праці, пенсіонерам за внесок у розвиток Богодухівського району, за багаторічну добросовісну працю, доброту та мудрість.

Від самого початку війни одинокі та маломобільні люди похилого віку, які залишилися без піклування, ветерани війни та праці, а також наші батьки й матері, як ніколи потребують нашої підтримки і уваги. Адже тепло людських сердець, моральна й матеріальна підтримка особливо відчуваються у поважному віці.

Низький уклін вам до землі та велика подяка, дорогі ветерани, дідусі, бабусі, що зберегли для нащадків найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними свого краю і держави.

Бажаю вам найголовнішого – здоров’я, мирного неба і якнайшвидшої Перемоги! Сил та наснаги і далі дарувати тепло ваших посмішок, щастя, благополуччя та довголіття. Нехай всі проблеми та незгоди обходять стороною, а добро, що ви робите, повертається сторицею!

Голова Богодухівської районної ради

Юрій ЯЦИНА