Вітання до Дня територіальної оборони України

01.10.2023

Шановні бійці територіальної оборони Богодухівського району!

Щиро вітаю вас із професійним святом!

Територіальна оборона – невід’ємна частина захисту територіальної цілісності та суверенітету нашої держави. Сили територіальної оборони - це елемент спокою міста, селища, району та країни в цілому.

З початком російського вторгнення ви довели, що територіальна оборона – це та сила, на яку розраховують мешканці кожної громади й уся країна. Ви стали невід’ємною частиною національного спротиву і мужньо захищаєте свої населені пункти від зазіхань ворога. Внесок бійців тероборони у захист країни важко переоцінити. Велика подяка вам за вашу мужність і патріотизм!

Сьогодні обороноздатність держави більшою мірою залежить від організованості і активності суспільства. Тому кожен захід із зміцнення територіальної оборони, кожен новий активний боєць підрозділу – це ще одна гарантія відвернення загрози від нашої країни.

Зараз ви продовжуєте захищати Україну. Всюди, де нашій країні загрожує ворог. Пліч-о-пліч із побратимами з усіх родів військ. З однією на всіх вірою в нашу Перемогу!

Я щиро вдячний кожному, хто захищає нашу країну в лавах територіальної оборони.

Ви гідно несете звання українського солдата, воїна, захисника. Ваші мужні плечі тримають оборону нашої держави.

Схиляю голову перед світлою пам’яттю героїв-тероборонівців, які віддали за нашу свободу найдорожче ‒ своє життя.

Вітаю усіх бійців територіальної оборони зі святом. Ваші патріотизм і підготовленість є надійною та гарантованою допомогою у захисті держави від російської агресії.

Бажаю вам спокійного неба над головою, миру, здоров’я, витримки, сил та гарної служби. Нехай залишаються живими і неушкодженими всі ваші рідні та близькі. Найскорішої перемоги над ворогом нам усім!

Залишайтесь такими ж мужніми та сміливими, щастя, успіхів вам та вашим близьким!

Разом переможемо! Слава Україні!

Голова Богодухівської районної ради

Юрій ЯЦИНА