Відзначили кращих прикордонників Богодухівського району

02.05.2022

Голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА разом з заступницею начальника Богодухівської районної військової адміністрації Зоєю КИСЬ привітали прикордонників Богодухівського району з професійним святом, яке офіційно відзначалося  30 квітня.

Спільними Почесними грамотами Богодухівської районної ради та Богодухівської районної військової адміністрації за вагомий внесок у справу з охорони та захисту державного кордону України, сумлінне виконання службових обов’язків, мужність, відвагу і високий професіоналізм та з нагоди Дня прикордонника нагороджено найкращих захисників.

Посадовці подякували за службу тих, хто боронить кордони нашої держави, за надприродну витримку, силу спротиву і волю, яка зупиняє ворога. Після повномасштабного вторгнення Росії 24 лютого, саме вони першими зустріли окупантів на наших кордонах. Український народ пишається кожним з вас і пам’ятає тих, хто віддав своє життя в бою за мир та свободу. Ваші мужність і героїзм є яскравим прикладом самовідданого служіння Батьківщині для підростаючих поколінь.