Відзначили День села

20.08.2018

Урочисто відзначати День села вже стало доброю традицією. 19 серпня, багаті на історичні події села: Братениця, Вінницькі Івани, Куп’єваха та селище Степне  гостинно зустрічали гостей свята, серед яких і голова районної ради Сергій Панов, голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, депутат Харківської обласної ради Ольга Львова.

В кожній раді керівники району бажали жителям міцного здоров’я та успіхів, а громаді – процвітання  і добробуту та вручили цінні подарунки, а саме сертифікати на отримання:

- с. Вінницькі Івани – сценічного освітленні для сільського клубу, енергозберігаючих вікон та дверей для фельдшерського пункту;

- с. Братениця – тенісного столу для школи;

- с. Куп’єваха – холодильника для зберігання медичних препаратів для фельдшерського пункту;

- с. Степне – 131 тис.грн. на поточний ремонт водогону по вулицях Вишнева, Фермерська та Шевченка.

Були вручені почесні відзнаки Богодухівської районної ради та Богодухівської райдержадміністрації місцевим жителям за плідну працю на благо громади та активну участь у громадському житті села.

У кожній із рад програма свята була особливою, цікавою та змістовною. Працювали атракціони та торгівельні намети. Місцеві аматори змогли продемонструвати свої таланти, а завершувалося святкування виступом вокального гурту «Душа» районного будинку культури.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.