Відбувся святковий концерт до Міжнародного жіночого дня

06.03.2018

За доброю традицією зі святом 8 березня приходить весна. Незважаючи на сніг за вікном та морозні ранки, весняний настрій панував сьогодні, 6 березня, в районному будинку культури. Тут з нагоди міжнародного жіночого свята відкрилася виставка-продаж виробів майстринь декоративно-ужиткового мистецтва.

Голова районної ради Сергій Панов, разом із головою районної державної адміністрації Володимиром Шаровим та першим заступником голови райдержадміністрації Валентиною Зиряновою ознайомилися із експонатами виставки, високо оцінивши талант майстринь, та придбали найбільше вподобані вироби у власну колекцію.

У продовження святкування на сцені районного будинку культури відбулися урочисті заходи з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня. В цей день кожна жінка, що завітала на свято, отримала солодкі подарунки та гілочку мімози від членів партії БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» депутатів Харківської обласної ради Ольги Львової, Миколи Пушкаря та депутата Богодухівської районної ради Олександра Скорика. Учасників урочистостей привітали чарівною корзиною квітів від голови, депутатського корпусу районної ради та голови райдержадміністрації.

Жінок Богодухівщини вітали голова районної ради Сергій Панов, голова райдержадміністрації Володимир Шаров, міський голова Микола Голуб. У своєму виступі Сергій Федорович відзначив активну участь жінок у всіх сферах життєдіяльності, їх неоціненний вклад у розвиток  району і всієї країни. Для всіх жінок звучали щиросердечні побажання теплих сонячних ранків, спокою, а найголовніше миру на нашій землі, родинного щастя, тепла, затишку.

Справжнім подарунком для жінок Богодухівщини став святковий концерт, підготовлений творчими колективами району, що відбувся під бурхливі оплески глядачів.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.