Відбувся ІІІ регіональний фестиваль народної творчості «Шарівський дивокрай»

18.06.2018

16 червня, у смт.Шарівка відбувся ІІІ регіональний фестиваль народного мистецтва «Шарівський дивокрай». Фестиваль, як завжди, зібрав на території Шарівського палацово-паркового комплексу цінителів народної творчості. Цього року близько 250 аматорських колективів, солістів, майстрів декоративно-ужиткового мистецтва прибуло на фестиваль із 16 територіальних громад області та району, за що були нагороджені грамотами та подяками Богодухівської районної державної адміністрації та Богодухівської районної ради.

Програма фестивалю була насичена різнобарв’ям подій, відкриттів, нових зустрічей та знайомств. Палацово-парковий комплекс наповнювався народними піснями, танцями, театралізованими постановками, виробами майстрів, перетворившись на імпровізовану сцену, де кожен з учасників відчував себе чи не найголовнішим актором єдиного дійства.

З вітальними словами урочисто відкрили «Шарівський дивокрай» голова районної ради Сергій Панов, голова районної державної адміністрації Володимир Шаров. Також в урочистій частині свята взяли участь депутати Харківської обласної ради Ольга Львова, Микола Пушкар, Тетяна Біловол та Шарівський селищний голова Анатолій Бабак.

Всі бажаючі мали змогу відвідати виставки, ярмарок та творчі майстерні. Приваблювали своїм розмаїттям вироби майстрів серед яких були представлені вишиванки, вироби з бісеру, соломки, дерева, оздоблені ікони, художній розпис, тощо.

Програма фестивалю закінчилася виступом гурту «Фрістайл» та дискотекою за участі DJ Akimov з міста Харкова, яка відбулася за підтримки голови районної ради Сергія Панова та голови районної державної адміністрації Володимира Шарова.

В матеріалі використано фото О.Мірошник.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.