Відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти

29.09.2022

Сьогодні, 29 вересня, напередодні професійного свята працівників освіти, яке в Україні відзначається у першу неділю жовтня, відбулися урочистості до Всесвітнього дня учителя та Дня працівників освіти.

Привітали освітян голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА, начальник Богодухівської військової державної адміністрації Анатолій РИСЦОВ, перший заступник начальника Богодухівської РВА Зоя КИСЬ, начальник відділу освіти та охорони здоров’я Богодухівської РДА Вікторія ЛУКАШОВА.

«Низький уклін і щира вдячність Вам, що у найскладніші для країни часи, попри усі виклики Ви невтомно працюєте на своєму фронті, навчаючи дітей. Завдяки Вашій праці ми маємо впевненість в освіченому майбутньому нашої нації. Нехай доброта Ваших сердець ніколи не вичерпується, а радість від успіхів учнів, вихованців щодня тільки множиться» - підкреслив голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА.

Побажав всім педагогам Перемоги над російським агресором та окупантом, Миру, міцного здоров'я на довгі літа, щастя, злагоди, благополуччя, невичерпної енергії та наснаги для досягнення нових успіхів у професійній діяльності!

За активну життєву позицію, високий рівень професійної майстерності, вагомий особистий внесок у розвиток освітньої галузі Богодухівського району, відданість справі під час воєнного стану в країні та з нагоди Дня працівників освіти, кращі освітяни були відзначені спільними Почесними грамотами Богодухівської районної ради та Богодухівської районної державної адміністрації.

Більше фото