Відбулись заходи з нагоди Дня державної служби

23.06.2023

Голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА разом із начальником Богодухівської районної військової адміністрації Анатолієм РИСЦОВИМ та першим заступником голови Богодухівської районної державної адміністрації Зоєю КИСЬ привітали державних службовців Богодухівського району з професійним святом Днем державної служби в Україні.

«Прийміть щирі вітання від всіх органів місцевого самоврядування Богодухівського району, міських, селищних рад, депутатського корпусу і виконавчого апарату районної ради. Довіра до влади починається з державного службовця! Роботою і вчинками ви формуєте імідж цілої країни. Ви щодня втілюєте в життя поставлені державою завдання й виклики, тим самим утримуючи правовий баланс у суспільстві та зміцнюючи тил наших захисників і забезпечуєте обороноздатність району», - зазначив вітаючи присутніх Юрій ЯЦИНА.

«В цей святковий день бажаю всім державним службовцям успіхів, наснаги, мудрості, витримки та непохитності у важливій справі служіння державі та закону. І – найголовніше – Перемоги та миру нашій Україні!», - сказав Юрій Дмитрович.

Кращих державних службовців було відзначено спільними грамотами Богодухівської районної ради та Богодухівської районної державної адміністрації, подяками Богодухівської районної ради.

Вітаємо з Днем державної служби!
Всім здоров’я, родинного щастя, Перемоги і Великої Головної Перемоги!
Переможемо разом!
Слава Україні!!! Слава Героям!!!