Відбулося пленарне засідання ХХІХ позачергової сесії

05.03.2018

05 березня відбулося пленарне засідання ХХІХ позачергової сесії Богодухівської районної ради.

Перед її початком, на засіданнях постійних депутатських комісій, депутати детально опрацювали та погодили всі питання порядку денного.

В зв’язку з прийняттям законодавчих актів щодо реформування в галузі охорони здоров’я, в районі здійснюються ряд заходів, направлених на вдосконалення структури галузі та покращення медичного обслуговування населення. Тому, на початку сесії, депутати заслухали головного лікаря КЗОЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги Богодухівського району» Прошутю В.В. з питання про припинення шляхом реорганізації (перетворення) КЗОЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги Богодухівського району» та затвердили відповідне рішення.

З метою розв’язання найважливіших проблем розвитку району, наступним питанням, були внесені доповнення до Програми економічного і соціального розвитку Богодухівського району на 2018 рік.

Керуючись статтею 20 Закону України «Про освіту» районна рада своїми рішеннями призначила Кононенко О.М. директором КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «БОГОДУХІВСЬКИЙ ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРНИЙ ЦЕНТР» БОГОДУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ та Близнюк Н.А. директором Гутянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, як таких, що виграли конкурс.

Далі районна рада своїми рішеннями погодила ліміт на спеціальне використання лісових ресурсів при заготівлі другорядних лісових матеріалів на 2018 рік ДП «Гутянське лісове господарство» та надала дозвіл Комунальному закладу Богодухівської районної ради «Районний будинок культури» на перевищення граничних сум витрат для придбання столу офісного.

Останнім часом постійною практикою роботи ради є розгляд звернень громадян, які опинилися у складних життєвих ситуаціях, щодо надання матеріальної допомоги. Так, рішенням ради, була надана матеріальна допомога сім’ї з с. Дмитрівка, постраждалій внаслідок пожежі.

Наступними рішеннями депутати внесли зміни до районного бюджету на 2018 рік, затвердили три технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок державної власності, які знаходяться в оренді для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та порушила перед Харківською обласною державною адміністрацією клопотання про присвоєння Почесного звання «Заслужений працівник культури України» Церковній Наталії Григорівні, директору Комунального закладу Богодухівської районної ради «Районний будинок культури» за вагомий внесок у розвиток культури району, високий професіоналізм, багаторічну плідну працю на займаній посаді, активну життєву позицію.

З прийнятими рішеннями можна ознайомитися на нашому веб-сайті

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.