Відбулося пленарне засідання ХХХ позачергової сесії

26.04.2018

26 квітня відбулося пленарне засідання ХХХ позачергової сесії Богодухівської районної ради VІІ скликання. Було розглянуто та прийнято рішення з 27-ми питань порядку денного.

На початку депутати заслухали інформацію Дергачівської місцевої прокуратури про стан злочинності на території Богодухівського району за 2017 рік.

Були внесені зміни до рішень:

- ІІ сесії VІІ скликання від 18.12.2015 р. № 24 - VІІ «Про делегування повноважень районної ради Богодухівській районній державній адміністрації»;

- ХХVІ позачергової сесії VІІ скликання Богодухівської районної ради від 22 грудня 2017 року № 580-VІІ «Про встановлення вартості харчування учнів закладів загальної середньої освіти, вихованців дошкільних підрозділів НВК «ЗНЗ – ДНЗ» Богодухівського району на 2018 рік».

Рішенням сесії наданий дозвіл КП «Господар» на передачу в оренду комунального майна, та передано їм в господарське відання адмінбудівлю.

Депутати розглянули та прийняли рішення з питання про граничні суми витрат на придбання автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, мобільних телефонів, комп'ютерів районною радою, а також установами та організаціями, які утримуються за рахунок районного бюджету.

Рішеннями сесії були внесені зміни до програм:

- районної Програми розвитку освіти «Новий освітній простір Богодухівщини на 2017-2020 роки», затвердженої рішенням районної ради від 23 грудня 2016 року № 354-VІІ (зі змінами);

- комплексної Програми соціального захисту населення Богодухівського району на 2016 – 2020 роки;

- Програми економічного і соціального розвитку Богодухівського району на 2018 рік;

- Програми створення страхового фонду документації Богодухівського району Харківської області на 2016-2020 роки.

Були прийняті рішення: «Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання смт. Шарівка по категоріях споживачів комунальному підприємству «Господар» Богодухівської районної ради» та «Про корегування тарифів за зберігання та захоронення твердих побутових відходів для потреб бюджетних установ та інших споживачів Богодухівського району комунального підприємства «Господар» Богодухівської районної ради», а також призначення Бакуменко О.А. на посаду директора Кручанської ЗОШ І-ІІ ступенів за конкурсом.

Рішенням сесії звання «Почесний громадянин Богодухівського району» присвоєне громадянам:

- Гуріну Петру Михайловичу – голові Богодухівської районної державної адміністрації у 2005-2010 роках, за багаторічну плідну працю, вагомий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток району;

- Шовковому Василю Андрійовичу – голові СВК ім. В.Н.Каразіна за вагомий особистий внесок у розвиток сільськогосподарського виробництва району;

- Шубі Олександру Миколайовичу – директору ТОВ «ім. Ватутіна» за вагомий особистий внесок у розвиток сільськогосподарського виробництва району.

Депутати затвердили сім технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

З прийнятими рішеннями та результатами поіменного голосування можна ознайомитись на сайті в розділі "Документи".

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.