Відбулось пленарне засідання ХХVIІІ сесії районної ради

15.02.2018

15 лютого відбулося пленарне засідання ХХVІІІ сесії районної ради VІІ скликання.

Депутати заслухали звіт голови Богодухівської районної державної адміністрації Володимира Шарова з питань виконання бюджету, програм соціально-економічного та культурного розвитку Богодухівського району й делегованих районною радою повноважень за 2017 рік.

В обговоренні взяли участь депутати Харківської обласної ради Ольга Львова, Анатолій Васенін, Микола Пушкар, депутати районної ради Наталія Петриніна, Наталія Церковна, представники громадських організацій. Депутати високо оцінили роботу голови районної державної адміністрації за 2017 рік та одноголосно схвалили відповідне рішення.

Далі депутати заслухали звіт про виконання Програми економічного і соціального розвитку Богодухівського району на 2017 рік та затвердили відповідну Програму на 2018 рік.

Був заслуханий звіт про виконання районного бюджету за 2017 рік та внесені зміни до рішення районної ради від 22 грудня 2017 року №578-УІІ «Про районний бюджет на 2018 рік» та додатків до нього.

Також були внесені зміни до:

- комплексної Програми соціального захисту населення Богодухівського району на 2016 – 2020 роки;

-  Програми територіальної оборони Богодухівського району на 2017 – 2018 роки.

З метою участі у обласному конкурсі міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» рішенням сесії були схвалені 12 проектних пропозицій для участі у конкурсі та, у разі перемоги, гарантоване їх співфінансування.

Також рішенням сесії збільшено максимальний розмір адресної матеріальної допомоги мешканцям Богодухівського району до 10 тис.грн.

Ознайомитися з прийнятими рішеннями можна на нашому сайті.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.