Відбулось пленарне засідання ХХVІІ позачергової сесії Богодухівської районної ради VІІ скликання

30.01.2018

30 січня відбулося пленарне засідання ХХVІІ позачергової сесії Богодухівської районної ради VІІ скликання. Участь в роботі сесії взяли голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, депутат Харківської обласної ради Ольга Львова, голови місцевих рад району, керівники комунальних підприємств та представники засобів масової інформації.

Перед початком сесії в урочистій атмосфері були вручені сертифікати на отримання іменних стипендій «Майбутнє Богодухівщини» найкращим учням району.

Депутати розглянули та прийняли рішення з 33-х питань порядку денного.

Районна рада затвердила програму «Концепція розвитку інформаційних технологій управління Державної казначейської служби України у Богодухівському районі Харківської області на 2018 рік».

Внесла зміни та доповнення до районних програм:

- Програми підтримки розвитку архівної справи на 2016-2018 роки;

- Програми розвитку освіти «Новий освітній простір Богодухівщини на 2017-2020 роки», затвердженої рішенням районної ради від 23 грудня 2016 року № 354-VІІ;

- Програми розвитку цивільного захисту Богодухівського району на 2017-2019 роки;

- Програми інформатизації Богодухівського району на 2017-2019 роки» (із змінами);

- Програми розвитку місцевого самоврядування в Богодухівському районі на 2011-2015 роки затвердженої рішенням районної ради від 05.07.2011 р. № 133- VІ (із змінами) та внесли до неї зміни.

Депутати розглянули та прийняли рішення «Про участь у обласному конкурсі міні - проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» у 2018 році», якими передбачається участь Богодухівського ліцею №3 та загальноосвітньої школи №2 у цьому конкурсі.

Були присвоєні чергові ранги посадових осіб місцевого самоврядування в межах категорій посад голові районної ради Панову С.Ф. та заступнику голови районної ради Ярошенку Р.І.

Наступними рішенням депутати оголосили конкурс на посаду директора КУ «Богодухівський інклюзивно-ресурсний центр» Богодухівської районної ради.

Також депутати прийняли рішення «Про внесення змін до рішення районної ради від 22 грудня 2017 року №578-VІІ «Про районний бюджет на 2018 рік» та розглянули декілька питань, що стосуються комунальної власності.

Було затверджено 13 технічних документацій з нормативно-грошової оцінки земельних ділянок.

Рішенням районної ради прийнято звернення депутатів Богодухівської районної ради Харківської області до Верховної Ради України щодо підтримки законопроекту № 7403-2.

Під час обговорення в «Різному» були підняті питання регулярності відвідувань депутатами пленарних засідань районної ради. Як було вказано, деякі депутати жодного разу за минулий рік не брали участі у роботі сесій, і, що прикро, дехто з них є головами депутатських комісій. За пропозицією ради аналіз присутності депутатів на сесіях районної ради розміщений на офіційному сайті Богодухівської районної ради.

З прийнятими рішеннями можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Богодухівської районної ради.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.