В Богодухівському районі привітали працівників поліції

04.07.2023

З початку повномасштабного вторгнення рф співробітники Національної поліції відіграють важливу роль у протистоянні українського народу збройній агресії. Вони не лише стежать за порядком, а й допомагають евакуювати жителів регіонів, де ведуться бойові дії, виявляють диверсантів та колаборантів, а також розслідують військові злочини окупантів.

Сьогодні, 4 липня, з нагоди свята Дня Національної поліції України, голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА разом з головою Богодухівської районної державної адміністрації Анатолієм РИСЦОВИМ привітали представників поліції Богодухівського району з їх професійним святом.

В своєму вітальному слові Юрій ЯЦИНА зазначив: «Ви з честю виконуєте свій службовий обов’язок, разом з військовими підрозділами стримуючи збройну російську агресію проти України, захищаєте територіальну цілісність та суверенітет нашої держави».

«Я дякую кожному із вас за високий професіоналізм, згуртованість, відданість українському народові. Бажаю вам міцного здоров’я, професійного зростання, достатку, миру і злагоди в родинах!», - сказав Юрій Дмитрович.

Кращих працівників поліції відзначено грамотами Богодухівської районної ради та Богодухівської районної державної адміністрації.

ДЯКУЄМО ЗА ВАШУ СЛУЖБУ!
ПЕРЕМОЖЕМО РАЗОМ! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ГЕРОЯМ!