В Богодухівському районі привітали медичних працівників

26.07.2023

Професія медика - найгуманніша  в світі, оскільки  на медичних працівників  покладено  відповідальність  за найбільшу  цінність на землі - життя та здоров’я людини. Щодня українські лікарі рятують тисячі життів, а під час війни медики старанно трудяться в тилу і наближають нас до перемоги, за що заслуговують  на  низький уклін і щиру вдячність.

Тому сьогодні, напередодні свята, в приміщенні районної державної адміністрації відбулись урочисті вітання працівників медичної галузі. Під час заходу медичних працівників району з професійним святом привітали голова районної ради Юрій ЯЦИНА,  начальник районної військової адміністрації Анатолій РИСЦОВ

З нагоди професійного свята керівництво району висловило безмежну вдячність працівникам медичної галузі за звитяжну працю та щоденні подвиги на робочих місцях. За роботу під звуки вибухів та під обстрілами, за тисячі врятованих життів, за щоденну підтримку внутрішніх переселенців і всі ті десятки важливих справ, які вони роблять щодня.

Найсумлінніші працівники були відзначені почесними грамотами і подяками районної державної адміністрації та районної ради.