Увага конкурс!

06.01.2021

Богодухівська районна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста, бухгалтера відділу бухгалтерського обліку і звітності Богодухівської районної ради.

До участі у конкурсі допускаються особи, які є громадянами України, вільно володіють державною мовою, мають вищу освіту відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, спеціаліста або магістра, стаж роботи за фахом не менше як 3 роки, знають закони України, інші нормативно-правові акти.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці надається за телефоном 3-22-68.

Особам, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, необхідно надати такі документи: заяву про участь у конкурсі, заповнену особову картку (форма П-2ДС); дві фотокартки розміром 4х6 см; копії документів про освіту, підвищення кваліфікації; копії документа, що посвідчує особу; копію військового квитка (для військовозобов’язаних), електронну декларацію про доходи. 

Документи приймаються в приміщенні Богодухівської районної ради за адресою: 62103, пл. Свято-Духівська, 2, м. Богодухів, кабінет № 10, протягом 30-ти календарних днів з дня публікації оголошення.

Конкурсна комісія