Урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства

17.11.2023

Щорічно у третю неділю листопада відзначається День працівників сільського господарства в Україні. Це - свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ.

Сьогодні кращих аграріїв Богодухівського району привітали голова Богодухівської районної ради Юрій Яцина, начальник районної військової адміністрації Анатолій Рисцов та перший заступник начальника РВА Олександр Дейнеко.

У вітальному слові голова районної ради Юрій Яцина зазначив, що ми святкуємо День працівників сільського господарства у найскладніший час за весь період незалежності України, але попри все, працівники сільського господарства мужньо тримають свій фронт. Наша земля, попри рани вибухів, віддає все, аби вижила країна. Висловив велику шану аграріям, які, незважаючи на міни та обстріли, сіяли, садили, поливали, доглядали і збирали урожай в умовах війни. Ваша праця надихає! Ви не складаєте руки, продовжуєте невтомно працювати! Низький уклін Вам за це і шана!

Побажав аграріям Богодухівського району мирного неба над головою і щедрого врожаю на полях нашої неньки України!

Висловлюючи велику вдячність за вклад у розвиток агропромислової галузі, почесними грамотами і подяками були нагороджені кращі працівники, ті, хто пов’язав свої долі із сільським господарством та віддав йому частину свого життя.