Урочистості до дня працівників соціальної сфери

03.11.2023

У першу неділю листопада на Україні, згідно з Указом Президента України від 13.04.1999 № 374/99, відзначають День працівника соціальної сфери. Це свято людей, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.
Голова Богодухівської районної ради Юрій Яцина разом із заступником начальника районної військової адміністрації Олександром Дейнеко привітали працівників соціальної сфери району з професійним святом. Юрій Яцина подякував Захисникам і Захисницям України за можливість жити, працювати у вільній Україні та зазначив, що робота працівників соціальної сфери дуже важлива і відповідальна, адже вони супроводжують людину від самого її народження. Подякував соціальним працівникам за ініціативність та прагнення охопити всі незахищені верстви населення і побажав миру в родині, миру в душі, миру в роботі та вдячності від людей.
За зразкове виконання професійних обов’язків, добросовісну й сумлінну працю та професіоналізм кращих працівників соціальної сфери району нагородили Спільними грамотами та подяками Богодухівської районної державної адміністрації та районної ради.