Урочистості до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України

23.08.2018

23 серпня урочистою ходою в національному вбранні з Пронесенням великого Державного Прапору України від районного будинку культури до погруддя Тараса Григоровича Шевченка на вулиці Шевченка та покладанням квітів пройшли голова районної ради Сергій Панов, голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, депутати Харківської обласної ради Ольга Львова та Микола Пушкар, міський голова Микола Голуб, представники трудових колективів, підприємств, організацій, установ, закладів, члени політичних партій та громадських організацій, молодь.

Право урочисто підняти Державний Прапор надано було матері загиблого воїна АТО Сергія Слісаренка Тетяні Дмитрівні, учаснику АТО Андрію Ольховськомо, кращим учням 2 класу загальноосвітньої школи №2 Аріні Сластін та Вані Венедіктову.

Після підняття Державного Прапору з промовою до присутніх звернулась педагог-організатор Богодухівської гімназії №1 Юлія Кармазова.

Від громади зі словами особливої вдячності звернулася ведуча до матері загиблого воїна АТО Сергія Слісаренка Тетяни Дмитрівни та хвилиною мовчання присутні вшанували всіх, хто постраждав в боротьбі за свободу, демократію, незалежність України та згадали загиблих земляків в зоні АТО: Сергія Слісаренка, Геннадія Сухину, Сергія Коханевича.

Потім в урочистій обстановці Сергієм Пановим та Володимиром Шаровим вручено юним мешканцям району паспорти громадянина України у формі ID картки.

По закінченню заходу перед присутніми з патріотичною музичною композицією Андрій Бездєтко виконав пісню «Новий день над Україною».

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.