У школах Богодухівського району пройшли свята останнього дзвоника

25.05.2018

Учні, батьки, вчителі та гості зібралися сьогодні на шкільних подвір’ях, де відбулися урочистості з нагоди закінчення навчального року. На свята у школи району завітали голова районної ради Сергій Панов та голова районної державної адміністрації Володимир Шаров.

Як зазначив голова районної ради Сергій Панов: «Останнім часом багато зроблено для покращення матеріальної бази закладів освіти. У наступному навчальному році ми обіцяємо за рахунок районного бюджету придбати нові меблі у початкові класи усіх шкіл району. Щоб наші першокласники могли навчатися на сучасних зручних партах та стільцях»

До Павлівської школи керівники району привезли подарунок – тенісний стіл, придбаний за кошти районного бюджету. Тепер діти вільний час проводитимуть активно.

Далі свято продовжилося у Богодухівському ліцеї №3. В цьому році цей навчальний заклад здобув перемогу у обласному конкурсі міні-проектів «Разом в майбутнє». На реалізацію проекту з районного бюджету буде виділено 133 тис.грн. для співфінансування проведення капітального ремонту спортивної зали.

Також, за рахунок державної та обласної освітньої субвенції, в цьому році для ліцею будуть придбані два нових найсучасніших кабінети фізики та хімії. Районний бюджет, зі свого боку, вже виділив кошти в сумі 1 млн. 186 тис.грн. для завершення ремонту покрівлі навчального закладу.

Взяли участь керівники району й у святі останнього дзвоника в Богодухівській гімназії №1. Цього року урочиста лінійка була особливою, пройшла нетрадиційно, у новому форматі, адже учні були вбрані в різнокольорові футболки та бейсболки. Керівництво району привезли подарунки – сертифікати на два тенісних столи. Ліцей в цьому році також став переможцем обласного конкурсі міні-проектів «Разом в майбутнє», тому з районного бюджету будуть виділені кошти в сумі 137 тис.грн. на реконструкцію фойє та створення комфортних зон для відпочинку та навчання.

Також вже виготовлена проектна документація на заміну електромережі в гімназії, на яку з районного бюджету виділені 35 тис.грн.

Голова районної ради Сергій Панов привітав усіх випускників, освітян та батьків зі святом останнього дзвоника, побажав щасливого, сповненого гарними подіями і здобутками життєвого шляху. Впевненості у власних силах та здійснення всіх мрій!

Сергій Федорович подякував педагогам та батькам, які вклали у своїх вихованців душу, серце і знання! Запевнив їх у підтримці районної влади та подальшій плідній співпраці. Побажав всім добра, міцного здоров’я та успіхів.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.