У Гутянській загальноосвітній школі I-III ступенів відкрили медіатеку

20.08.2018

17 серпня Сергій Панов взяв участь в урочистому відкритті медіатеки на базі Гутянької загальноосвітньої школи I-III ступенів за участі заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Анатолія Бабічева, голови районної державної адміністрації Володимира Шарова, депутата Харківської обласної ради Ольги Львової, радника голови Харківської обласної державної адміністрації Алли Ройтблат, та всіх тих, хто прийшов розділити  радість події, тому що це визначна подія, і не тільки для школи, а взагалі для всієї громади.

Медіатека - це сучасна бібліотека, яка має інтерактивний простір, де діти можуть спілкуватися. Тут територія для книжок і підручників, а також куточок з сучасним комп’ютерним обладнанням, що дозволяє отримувати найсучаснішу інформацію. Діти з легкістю зможуть знайти необхідну інформацію в Інтернеті, роздрукувати її на принтері та скористатися мультимедійною дошкою. Новий навчальний простір дозволяє вчителям проводити уроки в сучасному форматі.

Це вже друга бібліотека нового зразка, котру відкрили в Богодухівському районі. В травні місяці цього року у комунальному закладі «Богодухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 було  відкрито ресурсну кімнату і медіатеку для учнів з особливими освітніми потребами.

Створення медіатеки стало можливим завдяки підписаному меморандуму між Харківською обласною державною адміністрацією та Благодійним фондом Петра Порошенка. Це дало змогу комплексно реалізовувати в Харківській області державну політику щодо інклюзивної освіти, продемонструвавши високий результат співпраці державної та місцевої влад.

На дану медіатеку направлено 200 тис.грн. з обласного та 193 тис.грн. з районного бюджетів.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.