У БОГОДУХІВСЬКОМУ РАЙОНІ ПРЕЗЕНТУВАЛИ ПРОЄКТ ЄДИНОГО ЕЛЕКТРОННОГО СЕРВІСУ

23.11.2021

Сьогодні, Харківською обласною радою спільно з Богодухівською районною радою було проведено нараду-семінар за участі заступниці голови Харківської обласної ради Валерії МУРАЄВОЇ із головами міських, селищних рад Богодухівського району стосовно впровадження Єдиного Електронного Сервісу та реалізації реформи з діджиталізації України, відповідно до доручення Президента України Володимира Зеленського.

У роботі наради активну участь взяли: Юрій ЯЦИНА – голова Богодухівської районної ради, Володимир БЄЛИЙ –Богодухівський міський голова, Сергій БАЦКО – заступник директора КП «Харківські обласні комунікаційні системи», заступники голів місцевих рад, представники ЦНАПів, інші посадові особи місцевих органів виконавчої влади, компетентні працівники, які опікуються питаннями надання адміністративних, соціальних, інформаційних, житлово-комунальних, екологічних та інших послуг.

Завдяки Єдиному Електронному Сервісу мешканці району отримають доступ до більш ніж 292 послуг із соціального захисту та 259 адміністративних. Він дасть змогу оформлювати субсидії на ЖКГ, довідки, реєстраційні документи та інші.

Йшлося також про технічні аспекти впровадження Єдиного Електронного Сервісу та фінансові переваги для громади, про які змістовно поінформував присутній загал - заступник директора КП «ХОКС» Сергій БАЦКО.