Турнір з міні-футболу

29.06.2017

27 червня, напередодні Дня Конституції України, відбулося футбольне свято. На новому полі із синтетичним покриттям, яке було урочисто відкрито 17 червня, у дружній боротьбі зустрілися команди районної ради на чолі із головою Сергієм Пановим, районної державної адміністрації на чолі із головою Володимиром Шаровим та міської ради разом із Миколою Голубом. Також у грі взяли участь голова районної організації ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» Олександр Скорик, депутати районної та міської рад.

Матчі між командами проходили в дружній атмосфері. Однак, незважаючи на такий характер, команди впевнено йшли у боротьбу, проводили силові відбори м'яча, але якщо хтось із суперників опинявся на газоні, відразу ж подавали руку, незмінно супроводжуючи підйом з поля жартом і посмішкою. Атмосфера на спортивному майданчику цього вечора була невимовно дружньою. Глядачі підтримували учасників гри гучними оплесками та вигуками.

В кінцевому результаті перше місце посіла команда Богодухівської районної державної адміністрації, друге - Богодухівської міської ради, третє - Богодухівської районної ради.

Наприкінці турніру Сергій Панов зазначив, що метою заходу є залучення молоді району та міста до фізичної культури, спорту та пропагування здорового способу життя.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.