Тривають ремонті роботи в закладі охорони здоров’я

19.06.2018

19 червня, голова районної ради Сергій Панов разом з головним лікарем КУОЗ Богодухівська центральна районна лікарня Миколою Грищенком оглянули хід виконання ремонтних робіт в поліклінічному відділення медичного закладу.

Наразі в частині поліклінічного відділення проведені роботи по заміні вікон на енергозберігаючі і тривають роботи по улаштуванню відкосів, які вже незабаром будуть закінчені. Ці роботи виконуються за кошти обласного бюджету, які отримані завдяки сприянню голови облдержадміністрації Юлії Світличної.

Також було оглянуто хід виконання капітального ремонту денного стаціонару поліклінічного відділення центральної районної лікарні, де виконуються роботи з ремонту приміщень, заміни вікон на енергозберігаючі, роботи по заміні інженерних мереж водопостачання та водовідведення, електричної мережі та системи опалення, тривають ремонтні роботи, які виконуються за кошти районного бюджету. В приміщенні денного стаціонару будуть розташовані три палати для лікування пацієнтів в режимі денного стаціонару, маніпуляційна кімната, санвузол.

Розпочато реконструкцію першого поверху поліклінічного відділення ЦРЛ. Для зручності та більш комфортним перебуванням пацієнтів в приміщенні вестибюлю першого поверху розпочато перенесення аптечного пункту.

Під час візиту до лікарні Сергій Федорович поспілкувався з представниками підрядної організації, які займаються будівельними роботами щодо термінів виконання робіт та їх якості. А з головним лікарем Миколою Грищенком обговорив питання подальшого розвитку медичної галузі району на найближчий час.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.