Святкування Дня захисту дітей на Богодухівщині

01.06.2018

Щороку в перший день літа ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії, бо саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними.

01 червня відбувся святковий захід з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, в якому взяли участь голова районної ради Сергій Панов, голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина Зирянова та інші представники влади.

В своєму вітальному слові Сергій Панов зазначив, що керівництво району турбується про дітей району і вже сьогодні районна влада для дітей Богодухівщини ремонтує школи, будує нові сучасніші спортивні майданчики, виділяє кошти на оздоровлення, купує шкільні автобуси, проводить різноманітні заходи. Побажав дітям, щоб вони здобували нові знання, розвивали свої здібності, досягали успіхів і були гідними громадянами України, а також здійснення мрій, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул!

Далі керівники району за наполегливість та високі досягнення у навчальній і пізнавальній діяльності, активу життєву позицію та з нагоди Міжнародного дня захисту дітей нагородили почесними грамотами районної державної адміністрації та районної ради і грошовими преміями у розмірі 300 гривень обдарованих дітей району.

У ході свята  дітей та дорослих також чекали веселі розваги, цікаві конкурси, різноманітні майстер-класи, виступи вокалістів та хореографічних колективів, а також морозиво від керівництва Богодухівського району.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.