Шановні жителі територіальних громад Богодухівського району!

28.06.2023

Щиро вітаю вас з визначним державним святом – Днем Конституції України!

Саме в цей день, 28 червня 1996 року, був прийнятий Основний Закон нашої держави, який є фундаментом демократичного розвитку українського суспільства. І обов’язок кожного українця поважати Конституцію та дотримуватись її законів, особливо в умовах воєнного стану.

У непростий для нашої держави час, як ніколи раніше, ми розуміємо значимість Основного Закону та осмислюємо відповідальність за кожен власний крок на шляху реалізації ключових його принципів.

Конституція України – це той міцний фундамент, на якому будуються взаємовідносини в політичному, економічному, соціально-культурному житті народу. Саме цей документ є запорукою стабільного розвитку та утвердження нашої держави як демократичної, незалежної і цивілізованої у світовому товаристві.

Нехай же в цей урочистий день міцніє почуття гордості за свою країну, за її правові основи, що гарантують втілення мрій і сподівань на краще життя у власній державі. Щиросердно бажаю добра і миру, міцного здоров’я, добробуту та затишку у ваших родинах, мудрості та високих досягнень, порозуміння та згуртованості.

Стійкості та витримки – усім українцям і особливо нашим бійцям, які зі зброєю в руках зараз боронять кордони нашої країни, захищають усіх нас та наші родини, майбуття рідної України! Ми незламні, бо захищаємо свою землю. Правда за нами, бо ми не бажаємо чужого.

Сила українського народу - у свободі. Ми вільний народ і залишимося такими назавжди!

Тож маємо набратися терпіння і віри. Мусимо зробити все від нас залежне, щоб наступні покоління українців пишалися тим, що живуть на рідній землі!

ЗА ВОЛЮ! ЗА СВОБОДУ! ЗА ПРАВДУ!
БОРІМОСЯ ДО САМОЇ ПЕРЕМОГИ!

СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ГЕРОЯМ! ПЕРЕМОЖЕМО РАЗОМ!

З повагою,
Голова Богодухівської районної ради
Юрій ЯЦИНА