Шановні жителі Богодухівського району у складі Богодухівської, Валківської, Залочівської, Коломацької та Краснокутської громад!!!

02.05.2021

Прийміть щиросердні вітання з Великоднем – воістину величним днем торжества Життя і Любові!

Вже понад два тисячоліття людство зустрічає це свято, вірячи в те, що Христос-Спаситель принесе нам мир та спокій, злагоду та добробут.

У цей день ми дякуємо Господу Богу за те, що у дні випробувань ми відчуваємо його захист і підтримку. Сьогодні Божа благодать наповнює нас, щоб дати нові сили і зміцнити нашу віру. Бо Господь і є саме життя. Живучи згідно з Його заповідями, ми не загубимося в дорозі, шукаючи шлях до миру, душевного спокою, успіху і перемог. Нехай Господь допоможе нам у наших справах, тому що вони робляться з відкритим серцем.

Тож від усього серця бажаю, щоб радісні Пасхальні дні поклали благодатні початки нових перемог і звершень. Хай за Великоднім столом рідні та близькі люди знову відчують себе єдиною родиною.

Нехай Ваша душа завжди знаходить спасіння, життя – вдале рішення для будь-якої проблеми, нехай Вам завжди вдається зберігати віру й опромінювати життя близьких любов’ю, а Ваше серце завжди гріє надія і добрі посмішки дорогих людей. Будьте ближче один до одного духовно, добрішими, щирішими, бо нас зближує не відстань, а душевне тепло і розуміння.

Направимо ж наші молитви на добрі справи, світлі помисли, відродження Української Нації і ствердження нової Української Держави.

Христос Воскрес!

Воістину воскрес!

Голова районної ради                                                                                Юрій ЯЦИНА