Шановні жителі Богодухівщини!

31.12.2020

Прийміть найкращі вітання з нагоди Нового 2021 року та Різдва Христового!

Новорічні й Різдвяні свята – найочікуваніші, сповнені своєю неповторністю і розмаїттям, свята, які об’єднують у собі і наше дитинство, і наше сьогодення, і мрії про майбутнє.

Рік, який відходить в історію, для нашого району був непростим, бурхливим і багатим на події, сповнені важких випробувань, напруженої праці та пошуку правильних рішень. Тож нехай прийдешній Новий рік виправдає Ваші самі добрі надії та прагнення, принесе достаток і благополуччя Вашим сім’ям. Нехай рік буде для Вас багатим на добро, щедрим на успіхи та вдачі, нові здобутки та яскраві моменти, цікаві зустрічі та мудрі рішення. Хай здійсняться всі заповітні мрії, а кожен день дарує радість.

Зустрічаючи Новий рік та Різдво, поділіться сердечним теплом з рідними, близькими, сусідами, зігрійте ним тих, хто занепав духом, аби у Новому році щасливих людей стало більше, адже щире дружнє слово, душевна зустріч, відверта й приємна розмова – найкращий дарунок.

Від усього серця бажаю Вам і Вашим рідним міцного здоров’я, великого людського щастя, любові і злагоди, радості і спокою, миру та добробуту! Веселих Вам і радісних свят!

Голова районної ради                                                                                Юрій ЯЦИНА