Шановні спортсмени, тренери, працівники організацій та установ фізичної культури і спорту, ветерани та шанувальники спорту Богодухівського району!

10.09.2022

Традиційно у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя - День фізичної культури і спорту. За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров’я, він загартовує характер і волю.

Україна завжди славилась своїми спортивними талантами, чимало наших видатних спортсменів відомі далеко за межами області та України. Багато з тих хто прославляли нашу країну своїми перемогами до війни, тепер стали у лави добровольців та пішли захищати Батьківщину, задля головної Перемоги в своєму житті.

Від щирого серця вітаю вас із Днем фізичної культури та спорту! Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя великій справі, яка символізує силу, велич духу і мужність! Бажаю мирного неба над Україною! Всім спортсменам - міцного здоров’я, великої удачі, наполегливості, наснаги, високих здобутків та перемог на славу нашого Богодухівського району та України!

Голова Богодухівської районної ради
Юрій ЯЦИНА