Шановні працівники радіо, телебачення та зв'язку України!

16.11.2022

Прийміть найщиріші вітання з вашим професійним святом!

Радіо, телебачення та інтернет-комунікації відіграють одну з найважливіших ролей у житті нашого суспільства. Завдяки їм ми дізнаємося найсвіжіші новини України та світу.

Сьогодні наша країна зазнає постійних інформаційних атак ворога. Під впливом російської пропаганди та викривленого висвітлення подій в Україні та світі, приходить розуміння, що не все побачене на екрані відповідає дійсності. Тому правдива інформація, уникнення маніпуляцій та боротьба з відвертими фейками є важливою складовою інформаційної безпеки нашої держави.

Висловлюю слова вдячності всім, хто творить україномовний медіапростір нашого міста та району, хто у своїй щоденній праці дотримується критеріїв об’єктивності, прозорості, відкритості, незаангажованості, креативності.

В день професійного свята щиро бажаю, щоб ваша праця приносила вам тільки задоволення та приємні емоції. Зростайте, досягайте нових успіхів та вершин, запроваджуйте нові проєкти. Мирного вам неба над головою, здоров’я, добра, широкого кола користувачів, слухачів, та глядачів!

Голова Богодухівської районної ради
Юрій ЯЦИНА