ШАНОВНІ НАЦГВАРДІЙЦІ! БОЙОВІ СОЛДАТИ ТА ОФІЦЕРИ!

26.03.2024

26 березня наша Держава відзначає національне свято – День Національної гвардії України! Щиро вітаю усіх військовослужбовців, добровольців і патріотів, які у лавах Національної гвардії України стали на захист народу, цілісності і суверенітету нашої держави.

 Від самого початку свого існування Національна гвардія України стала потужним військовим формуванням, і в 2014 році гвардійці одними з перших вирушили на схід України, щоб дати відсіч збройній агресії росії.

У найважчий період війни Національна гвардія є однією з провідних сил оборони України, проявляє при цьому велич духу, високу боєздатність української армії та готовність до останнього захищати Україну і її народ. Нацгвардійці гідно витримують всі випробування і здобули довіру та повагу всього українського народу й визнання світу. Ми дякуємо за кожен день, за кожен відвойований клаптик землі та за збережені життя. І нехай попереду ще будуть бої за визволення України, але ми вже впевнені у неминучій Перемозі.

Вічна слава нацгвардійцям, що віддали життя за нашу свободу і незалежність   України!  

Шана Героям, які зараз боронять нашу землю.

Прийміть найщиріші вітання з вашим професійним святом та побажання вам та вашим родинам міцного здоров’я, невичерпного оптимізму, стабільності та миру. Нехай усі ваші цілі та мрії будуть легко досяжні! Залишайтеся такими ж сміливими, сильними та цілеспрямованими! Нехай любов до рідного краю та людська вдячність надають вам наснаги у боротьбі за визволення народу України. Бажаю вам Перемоги, аби вже в найближчому майбутньому кожен із вас міг святкувати її в родинному колі, з близькими й коханими!

Україна переможе!

Слава Україні!

Слава Національній гвардії!

 

Голова районної ради

Юрій ЯЦИНА