Шановні лікарі, фельдшери, медичні сестри, фармацевти, всі працівники системи охорони здоров’я Богодухівського району!

27.07.2023

Прийміть щирі вітання від імені депутатів Богодухівської районної ради та виконавчого апарату  з вашим професійним святом – Днем медичного працівника!

Перш за все, хотілося б подякувати Вам за те, що присвятили себе збереженню найбільшої цінності – людського життя і здоров’я. Ваша професія – це покликання, яке вимагає, крім глибоких знань, ще й великого терпіння, людської мужності, доброти серця, відваги, чуйності і милосердя.

 У найважчі хвилини саме Ви приходите на допомогу людям, здійснюючи часом неможливе, проявляючи співчуття і благородство, відповідальність і високий професіоналізм.
Зараз ми як ніколи усвідомлюємо важливість вашої нелегкої роботи, адже саме вам довелося взяти на себе чи не основне навантаження у боротьбі з пандемією та нападі країни-агресора. І сьогодні, ризикуючи власним здоров’ям, а часто й життям, ви продовжуєте залишатися на передовій та рятувати!

Низький уклін та слова подяки вам за ваші добрі серця та золоті руки, високий професіоналізм та щоденну виснажливу працю.                            

Від щирого серця бажаю кожному благополуччя, родинного затишку, професійних успіхів і людської шани, достойної оплати за важку, але таку потрібну роботу,  добробуту і того, що ви так щедро даєте людям, – здоров’я!
      Зі святом! Успіхів у вашій благородній справі!

      Миру та Перемоги!

З повагою до Вас і до Вашої важливої  праці,

Голова Богодухівської районної ради

Юрій ЯЦИНА