Шановні фермери та працівники фермерських господарств Богодухівщини!

19.06.2023

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом!

Для кожного з нас ваша праця є важливою, адже це достаток на столі, в родині, в країні, а в умовах війни - це віра кожного в завтрашній день.

Сьогодні фермер і фермерство – це навіть не професія, а швидше спосіб життя особливих людей, які не уявляють себе без землі, без пшеничного поля і вранішнього сонця, що сходить над рідною землею.

Ваша праця – не просто робота на землі, а дбайливе господарювання, спосіб життя, колосальне навантаження і повна самовіддача. У фермерстві втілилися кращі риси господарювання – працьовитість, стійкість, природна кмітливість і завзятість, активна громадянська позиція, соціальна відповідальність і патріотизм.

Ви вносите відчутний внесок в розвиток аграрної галузі та економіки нашої громади й країни.

Дякую всім тим, для кого селянська праця є сенсом життя, хто попри труднощі та воєнний час чесно і сумлінно робить свою справу, підтримує сільські території та відстоює аграрний тил.

У ці дні українські фермери борються за врожай, ризикуючи життям, щоб його зібрати та не допустити в країні продовольчої кризи.

Завдяки вашим працьовитим рукам, мудрості та напруженій самовідданій праці живе наша українська нива, розвивається сільське господарство.

Тож вітаю з професійним святом! Нехай земля рясніє золотом щедрих врожаїв під мирним Українським небом, на столі у кожній оселі завжди буде свіжий запашний хліб.

Нехай обходять вас стороною природні стихії, хай втілюються в життя ваші плани, задуми і сподівання, а ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті та благополуччі.

Мирного неба вам над головою!

Слава Україні! Слава її трудолюбивим фермерам!

З повагою,
Голова Богодухівської районної ради
Юрій ЯЦИНА