ШАНОВНІ АГРАРІЇ, ВЕТЕРАНИ ПРАЦІ, ТРУДІВНИКИ БОГОДУХІВСЬКОГО РАЙОНУ!

20.11.2022

Прийміть найщиріші вітання із хліборобським святом – Днем працівників сільського господарства!

Господарювати на землі – це не робота, не професія. Це стан душі і покликання. Лише людина, що закохана в свою землю, здатна присвятити своє життя цій нелегкій роботі, яка потребує повної самовіддачі щодня, в свята і в будні, будь-якої пори року.

Російське повномасштабне вторгнення принесло дуже багато біди українським аграріям. Цього року і посівна і збір урожаю видалися непростими - заміновані поля, обстріли, пожежі й окупація, зміни на ринку, що утруднюють реалізацію продуктів. Та незважаючи на всі труднощі військового часу, ризики, втрати, наші аграрії з честю виконують свою місію.

Тож з нагоди вашого професійного свята дозвольте висловити глибоку подяку та шану за професіоналізм, працелюбність, терпіння і витримку всім, хто працював і працює на нашій родючій землі: хліборобам, механізаторам, тваринникам, організаторам та ветеранам сільгоспвиробництва.

Нехай ваш досвід, невтомність та наполегливість стануть запорукою добрих засівів, рясних сходів та щедрих ужинків, а вміле господарювання та постійне вдосконалення своєї роботи приносять не тільки моральне задоволення, а й гідну винагороду та впевненість у завтрашньому дні.

Бажаю вам міцного здоров’я та мирного неба, радості, родинного затишку, добробуту, лагідної погоди та багатих врожаїв!

Голова Богодухівської районної ради
Юрій ЯЦИНА