Розпочато ремонті роботи в поліклінічному відділенні центральної районної лікарні

31.05.2018

Зовсім нещодавно, 19 травня, під час святкування 95-річниці з дня заснування Богодухівського району голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична в своїй святковій промові наголосила, що вже незабаром планується розпочати ремонтні роботи в КУОЗ «Богодухівська центральна районна лікарня».

Сьогодні, голова районної ради Сергій Панов та голова районної державної адміністрації Володимир Шаров оглянули хід виконання ремонтних робіт в медичному закладі.

З початку цього року центральна районна лікарня з обласного бюджету вже отримала кошти в розмірі 2 млн.грн. на проведення капітального ремонту із застосуванням енергозберігаючих заходів в поліклінічному відділенні лікарні. Ці кошти були отримані завдяки сприянню голови облдержадміністрації Юлії Світличної.

Також, з районного бюджету направлено кошти в розмірі 199 тис.грн для капітального ремонту кабінету денного стаціонару, 180 тис.грн. на ремонт туалетних кімнат та кошти в розмірі 199 тис.грн. для проведення поточного ремонту цокольного приміщення поліклінічного відділення центральної районної лікарні.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.