Розпочалася Ліга міні-футболу Богодухівського району

24.06.2017

24 червня в місті Богодухові відбулося відкриття першого сезону Ліги міні-футболу Богодухівського району. Турнір з міні-футболу відбуватиметься на найновішому та найсучаснішому спортивному майданчику нашого міста зі штучним покриттям.

В офіційній церемонії відкриття взяли участь: голова районної ради Панов С.Ф., голова районної державної адміністрації Шаров В.В., голова районної організації Партії БПП «Солідарність», депутат районної ради Скорик О.О., організатор турніру Дзюба І.О., команди-учасники турніру та гості.

Кожен з виступаючих привітав всіх з початком турніру і наголошував, що головною метою було залучення величезної кількості любителів найпопулярнішої гри в багатьох країнах – футболу, до занять спортом і створити великий позитивний заряд емоцій, який завжди допомагав би і в житті, і в роботі.

Для проведення турніру Скорик О.О. подарував футбольні м’ячі, а Панов С.Ф. взяв участь в матчі відкритті турніру зігравши за команду «Флагман», що в котре доводить - спорт небайдужий керівництву нашого району.

Перший матч турніру відбувся між командами «Флагман» (м. Богодухів) та ФК «Лозова» (м.Богодухів). В запеклій боротьбі команди зіграли в нічию з рахунком 5-5.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.