РОБОЧІ ЗУСТРІЧІ У ЗОЛОЧІВСЬКІЙ та БОГОДУХІВСЬКІЙ ГРОМАДАХ - як складові національного спротиву, обороноздатності району, співпраці та підтримки Захисників і Захисниць, мешканців громад...

05.08.2023

Заходи з нагоди шостої річниці від Дня народження Золочівської територіальної громади, восьмидесятої річниці звільнення від нацизму та 346 річчя від дня заснування селища Золочів.

Сьогодні привітати героїчну громаду з цим Днем прибули народний депутат України Олексій КРАСОВ, голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА, начальник Богодухівської військової адміністрації Анатолій РИСЦОВ.

Під час урочистостей були вручені нагороди і пам’ятні подарунки Героям, що сьогодні боронять наші кордони і мужнім жителям громади.

Золочівська громада вистояла, не зважаючи на страшні часи продовжує жити, працювати, творити. Хоч і на кладовищі тепер Алея Слави загиблих героїв, навкруги розбиті ворогами будинки, а в серцях - ще свіжі рани. Та життя під час війни триває. Ми все ще можемо зранку йти на роботу, чуємо безтурботний дитячий сміх, відчайдушно боремось, бо маємо за КОГО і за ЩО! Бо кожен новий день - подарунок Бога і наших воїнів. Який не ми маємо права змарнувати.

У цей день бажаємо здоров‘я і дочекатись переможного миру!

Сьогодні відбулася і XLIV позачергова сесія Богодухівської міської ради, яка розпочалася з приємних урочистостей. З нагоди прийдешнього Дня міста Богодухів на сесію завітали народний депутат Олексій КРАСОВ, депутат обласної ради Олександр СКОРИК, голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА.

Розпочинаючи урочисту частину сесії, Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ зауважив: «Сьогодні ми не святкуємо, але, зберігаючи традиції, не можемо пpовести цей день без пpивітань, без великої шани і подяки людям, які пpацюють на благо громади, задля Укpаїни, задля нашої Пеpемоги». Володимир Миколайович підвів деякі підсумки роботи комунальних підприємств, установ та закладів, подякувавши кожному за працю, розуміння, добросовісне виконання обов’язків, за підтримку ініціатив міської ради, за допомогу мешканцям. «Перемоги на фронті потребують здобутків в тилу», - зазначив Володимир Миколайович.

Юрій ЯЦИНА підкреслив особливе значення єдності місцевого самоврядування і всіх гілок влади, громадськості для допомоги військовим, ВПО, вирішенню питань оборони, життєзабезпечення громади і проблем місцевого значення.

Олексій КРАСОВ, виступаючи, відзначив цілеспрямовану і планомірну роботу місцевої влади, комунальних і промислових підприємств, всіх містян, які тримають тил у нинішній військовий час.

Голова Богодухівської РВА, депутат міської ради Анатолій РИСЦОВ подякував міському голові, що з початком повномасштабного вторгнення завдяки його професійності вся міська влада залишалася на своїх місцях і працювала. «З початком повномасштабного вторгнення мало хто знав, що потрібно робити і як вчинити правильно, але ви зробили все, щоб захистити людей, не допустити панічних настроїв, щоб дати прихисток біженцям і допомагати нашим захисникам».

За особистий внесок у розвиток рідного краю наші богодухівці були нагороджені грамотами і подяками від Народного депутата, обласної ради, районної ради та державної адміністрації, Богодухівської міської ради.

Хвилиною мовчання всі присутні вшанували богодухівських Янголів, 67 захисників, які полягли у російсько-українській війні задля того, щоб ми мали змогу жити, будувати, розвиватися.

Згодом відбулося пленарне засідання сесії. Розглянуто 18 питань порядку денного і 105 земельних питань. З усіма прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на офіційному сайті після їх оприлюднення у встановлений законом термін.

ДЯКУЮ всім за активну співпрацю та організацію подібних заходів для розвитку Української державності та удосконалення місцевого самоврядування та самоорганізації населення.

СЛАВА УКРАЇНІ!

СЛАВА ГЕРОЯМ!

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.