Робоча поїздка голови Харківської обласної ради Чернова С.І. до Богодухівського району

10.08.2017

09 серпня на Богодухівщину з робочим візитом прибув голова Харківської обласної ради Сергій Іванович Чернов. В рамках візиту він відвідав Шарівський палацо-парковий комплекс «Садиба», ознайомився зі станом пам’ятки архітектури та надав доручення керівництву ОКП «Знахідка» вжити першочергові заходи щодо зупинення руйнування замку. Повідомив, що найближчим часом проведе із відповідними спеціалістами, керівництвом району, селищної ради та ОКП «Знахідка» детальне обговорення питання щодо першочергових заходів з відновлення Комплексу та залучення інвесторів до цієї справи.

Також голова обласної ради ознайомився з ходом будівельних робіт у дитячому садку «Сонечко» селища Горького, які проводяться в рамках міні-проекту «Діти-майбутнє громади» обласного конкурсу «Разом в майбутнє». На даний час роботи завершені - відремонтований дах будівлі. Вже у вересні цього року у новому дитячому садочку будуть виховуватись 35 діток.

У рамках візиту С.І.Чернов відвідав Богодухівський дитячий будинок-інтернат і ознайомився з результатами співпраці з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ). За сприяння інвесторів створена і вже працює навчальна домашня кухня з сучасним кухонним обладнанням та інвентарем; сучасна кімната психологічного розвантаження; отримано нове сучасне реабілітаційне обладнання (інвалідні візки, вертикалізатори, ходунки, тренажери). За рахунок коштів обласного бюджету у минулому році проведено будівництво асфальтового покриття, а у поточному році розпочаті роботи з капітального ремонту газової котельні інтернату із заміною газових котлів на твердопаливні.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.