Різдвяні колядки та щедрівки! Таланти Богодухівського району!

11.01.2019

Різдвяні свята та традиції з покоління до покоління передаються нашим нащадкам. Тому ми звичні бачити колядників, щедрувальників, які радо посміхаються та вітають нас з Різдвом Христовим!

Та не зважаючи на звичність цього дійства, кожного року відчуваємо чарівність та величність цього свята, святість дня народження Ісуса Христа, спасителя нашого та спокутувача гріхів.

11 січня колектив районної ради вітали з Різдвяними святами, колядували та щедрували маленькі та розумні вихованці дитячого садочку «Теремок», учні Богодухівського аграрного ліцею та творчий колектив Кручанського сільського клубу «Родина».

Неймовірні емоції переповнюють від щирості співу, глибинного значення кожного слова, від теплих поглядів та святкового настрою.

Голова районної ради Сергій Панов від себе та всього колективу привітав гостей з новорічними та різдвяними святами, всі отримали солодкі подарунки! Побажав миру кожному дому, благополуччя, достатку, успіхів та нових творчих досягнень, а особливо самим маленьким, дошкільнятам, висловив глибоку повагу за підготовку та майстерність побажавши зростати гідним поколінням нашого району та держави в цілому. Слава Ісусу Христу! Слава Україні!